Igazán nem mondható unalmas személynek. Fő irányvonala a BDSM.  Valódi erotikus irodalom-függő.

Kedves urak, kössék be a biztonsági öveket!

(Kilenc kérdést Bleeding_Bride és egyet én tettem fel Chrissienek.)

Rajongásod tárgya az erotika, ami aktivitásodból kiderül. Mikor ismerkedtél meg az erotikus irodalommal?

14 éves éves korom óta olvasok erotikus irodalmat, de 18 éves korom óta mondhatjuk azt, hogy komolyabban is foglalkozom vele.

Olvasmányaid legnagyobb hányada erotikus irodalom. Néha nem érzed szükségét, hogy változtass? Nem tűnik már a sokadik kötet után, hogy egyhangú a téma?


Ez így van! De azért ne felejtsük el, hogy a Molyon fent lévő olvasmányaim csupán a töredéke a valóban olvasott könyveimnek, hisz csak ez év elején regisztráltam az oldalra. Régebben rengeteg pszichológiai könyvet , illetve pszicho-thrillert és Rejtőt olvastam. De igazából a nagy favorit mindig is az erotikus irodalom volt. Egyáltalán nem egyhangú a téma, ahogy a szex sem az ;)

Tud neked még egy erotikus regény újat nyújtani?

Természetesen tud, hisz minden könyv olvasása közben egy másik világba csöppenek, és próbálok minél jobban elmerülni az adott könyv írójának a gondolataiban, hogy vajon milyen indíttatásból ragadott tollat, hogy megírja a könyvét.

Mit gondolsz arról, hogy bár a molyon nagyon ridegen kezelik az irodalom ezen ágazatát, neked mondhatni komoly támogatói köröd alakult ki? (köztük olyanok, akik több ízben hangot adtak a műfaj iránti elutasításuknak)

Azt gondom, hogy az erotika és a pornográfia még mindig eléggé tabunak minősül.
Ehhez fel kell nőni. Emlékszem annak idején még a VHS kazetták korszakában, rengeteg pornófilmet kölcsönöztem videótékából. Már ott észrevettem, hogy az emberek csak pironkodva mernek a pornókazettákhoz nyúlni, hogy jajj istenem csak valaki meg ne lássa. De ugyanez a helyzet ha az ember bemegy egy szex shop-ba.
Az embereket érdekli az erotika, ez már így van ősidők óta, csak sokan félnek nyilvánosan felvállalni, mert hát biztos hogy nem annyira menő, mint klasszikus irodalmat olvasni. Jelzem semmi bajom a klasszikusokkal, hisz van pár kedvencem abból a műfajból is.
De hogy visszatérjek a kérdésére, a komoly támogatói körre: én azt gondolom, hogy azzal, hogy én felvállaltam, hogy nagy rajongója vagyok az erotikus irodalomnak, többen bátrabbak lettek, és fel merték vállalni azt, ami eddig ezen az oldalon cikinek számított. De elég ha megnézi az erotikus könyveknél az értékeléseket „Jajj nem is tudom miért olvastam ezt el, soha többé, kitüntetést érdemlek amiért elolvastam” és
ezek az emberek azok akik legelőször megveszik az újonnan megjelen erotikus könyveket. Ergo szeretik, csak ezt be nem vallanák, mert akkor mit gondolnának róluk.

Szerinted aki erotikus irodalmat olvas, miért teszi? Avagy a többség miért zárkózik el?

Miért olvas valaki erotikus irodalmat? Visszakérdeznék: Miért néz valaki pornófilmet?
De komolyra fordítva a szót, gondolom ahogy én is azért olvasnak erotikus irodalmat az emberek, mert remek kikapcsolódást nyújt, és esetleg olvasnak olyanról, amit átvihetnek a hétköznapi életbe, a szexuális együttléteikbe, megszínesítve így azokat.
Pl: Szürke ötven árnyalata, ebből a szembekötést, a fenékpaskolást remekül át lehet vinni a privát életbe, anélkül, hogy Bdsm-ről vagy bármilyen perverzióról beszélnénk.
Avagy a többség miért zárkózik el? Erre az előző kérdésnél azt hiszem válaszoltam is, de itt is elmondom, szerintem igazából senki nem zárkózik el, max nem a kedvence, vagy csak nem vallja be. A szex olyan része az életnek mint a levegő, mindkettőre szükség van :)

Milyen szinten fontos számodra a hétköznapi életben az erotika?


Rettentően fontos, ezért szorgalmasan gyakorlom is :)
A párkapcsolatokat legnagyobb részben ez tartja össze, hisz gondoljunk csak bele, ha nem működik a szex, akkor előbb-utóbb valamelyik fél félre fog lépni.


Hozzászólásaid alapján komoly hangsúlyt fektetsz ennek a témának. Mi az amit ez által pótolsz?

Vártam ezt a kérdést, de ki kell ábrándítsam, nem pótolok vele semmit. Egyszerűen szeretem. Nagyon kielégítő a szexuális életem, így elhiheti, hogy nem a könyvekkel fogom pótolni azt. Volt már rá precedens, hogy egy jó erotikus könyv olvasása közben annyira felizgultam, hogy egyből rámásztam a Drágámra, vagy ha épp nem volt itthon maszturbáltam egyet.
Sajnos sokan gondolják azt, hogy a nők az erotikus könyvek olvasásával akarják pótolni mindazt, ami hiányzik a szexuális életükből, nem mondom, hogy nem lehet ilyen, de akiknél ez van, azokat csak sajnálni tudom, és üzenném nekik, hogy néma gyereknek, anyja sem érti a szavát, tehát tessenek beszélni a vágyaikról , szexuális elképzeléseikről a párjuknak, higgyék el a siker sem fog elmaradni. A szemérmességnek csak kielégítetlenség a vége.
Egy gondolattal zárnám a válaszom erre a kérdésre:
Aki klasszikus vagy tudományos könyveket olvas az mit pótol vele?

Van akit riaszt ez a szintű nyíltságod?


Riasztani szerintem nem riaszt senkit, inkább megbotránkoztat.
Az a baj, hogy sokan azt hiszik , hogy aki nyílt az már könnyen kapható is. Sokan összekeverik a nyíltságot, és általánosítanak, ha valaki ennyire nyílt akkor biztos kurva.
De ez nem így van. Ha mindenki csak annyira lenne nyílt, mint én akkor szerintem sokkal szebb lenne a világ, mert őszintébb lenne.

Van olyan Chrissie, amelyik kicsit háttérbe tudja szorítani mindezt? Mit tudhatunk meg a hétköznapi énedről, arról aki elmegy a boltba, aki bár nő, de más elfoglaltságaival tölti az idejét?

Nem, olyan Chrissie nincs, olyan Chrissie van, aki mindezt jól összeegyezteti a hétköznapi élettel is.
A hétköznapi életemről: Pszichológus vagyok, bár már négy éve nem dolgozom a szakmámban, jelenleg kitartott nő vagyok, hogy ironikusan fejezzem ki magam.
A párom üzletember, a munkája miatt rengeteget utazik, így a hétköznapokban is vele töltöm minden időm. Külföldi tárgyalásokra kísérem, munkaebédekre, munkavacsorákra. Megteremtem neki a biztos hátországot, gondoskodom mindenről, hogy neki ne kelljen erre fecsérelnie az energiáit.
Ezenkívül nagy állatvédő és állatbarát vagyok. sokat járok kutyamenhelyekre, hogy segíteni tudjak. Kiviszem sétálni a kutyusokat, foglalkozok velük, és próbálok nekik gazdit találni.
Szeretek lőni, sportlövő vagyok, így egy héten egyszer ennek a szenvedélyemnek is hódolok.
Szeretek leülni a barátaimmal és egy jó pohár bor vagy martini mellett megvitatni az élet nagy dolgait, koncertekre, színházba, moziba járni és persze olvasni.
És mint minden nő, imádok vásárolni :D

Szeretsz főzni, ez a karcaid alapján is látszik. Mik a kedvenc ételeid?


Több kedvenc is van. Nagyon szeretem a magyar konyhát, az ízvilágot amit képvisel.
A kedvenceim pedig, csülkös bableves, gulyásleves, húsleves, töltött káposzta, és a baconbe göngyölt csirkemell salátával